ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στη LEDCON βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα LED για τη σεζόν 2017.

Η LEDCON έχει συνάψει αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίο κατασκευαστή προϊόντων LED. Δείτε τον νέο μας λαμπτήρα LED Α60, ο οποίος έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και πατενταρισμένο σχεδιασμό βραβευμένο με "reddot design award". επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες!

Επίσης, δείτε την νέα ολοκληρωμένη οικονομική μας σειρά, με λαμπτήρες όλων των μεγεθών, καθώς και σποτ. Κρατήσαμε ψηλά την ποιότητα και την αισθητική και μειώσαμε την τιμή σε μία σειρά λαμπτήρων κατασκευασμένη από αλουμίνιο με θερμοπλαστική επικάλυψη, για μέγιστη αντοχή και διάρκεια αλλά και υψηλή ασφάλεια για τον οικιακό χρήστη. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα καταλάβετε ότι η νέα μας σειρά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από προϊόντα με υπερ-πολλαπλάσια τιμή!

Τέλος, σας παρέχουμε μία πλήρη γκάμα από LED Πάνελ, σε όλες τις διαστάσεις και με νέο κορυφαίο driver για μέγιστη απόδοση και διάρκεια ζωής!

Η LEDCON στα πλαίσια της βελτίωσης των υπηρεσιών της για τους πελάτες χονδρικής, έχει πλέον στη διάθεσή της νέα συσκευασία για τους λαμπτήρες της, με εξαιρετικό σχεδιασμό αλλά και με αναγραφή όλων των απαραίτητων πληροφοριών για την ορθή χρήση των λαμπτήρων. Επιπλέον σας παρέχει και επιλογές από stand για το κατάστημά σας με μηδενική χρέωση για εσάς εφόσον το παραγγείλετε γεμάτο με προϊόντα. Επικοινωνήστε μαζί μας και κάποιος από τους συνεργάτες μας θα σας επισκεφτεί για περισσότερες λεπτομέρειες.

  

 

Καταλογος προϊόντων LED,λαμπτήρες, Τ8, LED πάνελ και προβολείς >>   LEDCON_2016_CATALOGUE__PRICELIST-12.jpg

 

 

Στη LEDCON βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση νέων και ποιοτικότερων προϊόντων. Κατάλογοι καινούργιων συνεργατών προστίθενται συνεχώς ενώ οι υπάρχοντες αναβαθμίζονται όποτε αυτό απαιτηθεί και τουλάχιστον σε ετήσια βάση.


Για την καλύτερη ανάγνωση του περιεχομένου των καταλόγων, αποθηκεύστε τα αρχεία .pdf που σας ενδιαφέρουν στον τοπικό σας δίσκο, χρησιμοποιώντας δεξί κλίκ και την επιλογή "Αποθήκευση δεσμού ως..." ή "Save link as...". Στην LEDCON δεσμευόμαστε ότι όλα τα αρχεία που σας παρέχουμε για download είναι ελεγμένα από κορυφαία λογισμικά antivirus.

Αν δεν έχετε το Adobe Reader, μπορείτε να το βρείτε εδώ.       Get Adobe Reader