Η κατανάλωση ενέργειας για το σύστημα φωτισμού σε μία βιομηχανική μονάδα μπορεί να ανέλθει ακόμη και στο 30% της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας, λόγω της μεγάλης τους επιφάνειας αλλά και του ωραρίου λειτουργίας τους. Δείτε πώς μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση εγκαθιστώντας LED κάνοντας απόσβεση του αρχικού κόστους σε λιγότερο από 18 μήνες, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος συντήρησης του συστήματος φωτισμού και αυξάνοντας κατακόρυφα την απόδοση του προσωπικού.

Read More

Εμπορικά καταστήματα, χώροι γραφείων, supermarket, ξενοδοχεία, μονάδες υγείας. Ο φωτισμός σε έναν επαγγελματικό χώρο συνδέεται άρρηκτα με τη ψυχολογία των χρηστών του χώρου. Ο σωστός φωτισμός μπορεί να κάνει τα προϊόντα περισσότερο ελκυστικά, να κατευθύνει τους πελάτες προς συγκεκριμένα προϊόντα ή να προσδώσει αίσθηση τάξης και καθαριότητας στο χώρο.

Read More

Εδώ θα βρείτε ενεργειακά συστήματα πέρα από φωτισμό. Μεταξύ άλλων θα βρείτε αισθητήρες παρουσίας, έξυπνα συστήματα διαχείρισης ενέργειας, μικρά αυτόνομα συστήματα με φωτοβολταϊκά, έξυπνα συστήματα ελέγχου φωτισμού. Καινοτόμα προϊόντα που κάνουν τη ζωή σας εύκολη και σας εξοικονομούν χρήματα.

Read More

Εάν επιλέγετε συνειδητά να μην ακολουθήσετε την επανάσταση στον φωτισμό και παραμένετε πιστοί στην τεχνολογία νήματος, τότε κάντε το με στυλ! Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε διακοσμητικούς λαμπτήρες τύπου Edisson σε όλα τα πιθανά μεγέθη, καθώς και διακοσμητικά φωτιστικά.

Read More

Στο άμεσο μέλλον, έως και 80% της ενέργειας που καταναλώνεται για συστήματα οδοφωτισμού θα εξοικο-νομηθεί από την αντικατάσταση των υφιστάμενων λαμπτήρων ατμών υδραργύρου υψηλής πίεσης με συστήματα οδοφωτισμού LED, ενώ η αντικατάσταση λαμπτήρων υψηλής πίεσης νατρίου με λευκά LEDs θα αυξήσει σημαντικά την ασφάλεια των οδηγών και των κατοίκων στις πόλεις. 

Read More

Ο σωστός φωτισμός των διαφόρων χώρων της κατοικίας σας είναι παράγοντας ψυχικής υγείας αλλά και λειτουργικότητας. Για όλα τα φωτιστικά της κατοικίας σας έχουμε να σας προσφέρουμε λαμπτήρες που αντικαθιστούν χωρίς καμία ηλεκτρολογική επέμβαση τους υφιστάμενους λαμπτήρες, παρέχοντας κορυφαία ποιότητα φωτός και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση.

Read More