ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ LED

Δυστυχώς η φόρμα εξοικονόμησης ενέργειας είναι ακόμη υπό κατασκευή. Προσπαθούμε να την κατασκευάσουμε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορούνε να την χρησιμοποιούν όλοι οι συνεργάτες μας απευθείας από το δικό τους SITE. Αν γνωρίζαμε προγραμματισμό όπως γνωρίζουμε την τεχνολογία LED θα ήταν ήδη εν λειτουργία!

Μπορείτε βέβαια, χωρίς καμία επιβάρυνση να μας στείλετε τη λίστα των φωτιστικών ή λαμπτήρων της υφιστάμενης εγκατάστασης που μελετάτε (αν είστε επαγγελματίας του χώρου) ή που χρησιμοποιείτε (αν είστε τελικός πελάτης) και θα σας αποστείλουμε αναλυτική μελέτη αντικατάστασης με LED καθώς και την προβλεπόμενη εξοικονόμηση ενέργειας και χρήματος. Μπορείτε να μας αποστείλετε τα στοιχεία στο e-mail που βλέπεται παρακάτω.

Για να είναι εφικτή αλλά και αντιπροσωπευτική η λύση που θα σας προτείνουμε, παρακαλώ να συμπεριλάβετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υφιστάμενου συστήματος (watt λαμπτήρων, τύπο βύσματος ή φωτιστικού, μήκος αν πρόκειται για φθορισμού κτλ) καθώς και τα ωράρια λειτουργίας του φωτισμού της εγκατάστασης. Όσες περισσότερες πληροφορίες μας παρέχετε τόσο πιο αντιπροσωπευτική θα είναι η λύση και η μελέτη που θα σας στείλουμε.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.