ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Αυτός είναι ο στόχος μας. Για το λόγο αυτό, θα έχετε την καλύτερη ενημέρωση αν επικοινωνήσετε μαζί μας και συζητήσουμε συγκεκριμένα αυτά που σας απασχολούν.

Θέλετε να Μειώσετε την Ενεργειακή Κατανάλωση της Επιχείρησής σας;

Εάν είστε επαγγελματίας και θέλετε να μάθετε πως θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα από την μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης των εγκαταστάσεων της επιχείρησής σας, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα στείλουμε δωρεάν συνεργάτη μας για επιτόπια αυτοψία των εγκαταστάσεών σας. Ο συνεργάτης μας θα έρθει στο χώρο σας, θα κάνει καταμέτρηση των φωτιστικών σωμάτων, θα γίνουν μετρήσεις της επάρκειας του υπάρχοντος συστήματος φωτισμού, θα ερευνήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες φωτισμού για την σωστή λειτουργία της εγκατάστασης και θα σας δείξει δείγματα των προϊόντων μας. Στη συνέχεια, θα λάβετε την πλήρη μελέτη του ενεργειακού σας κόστους για τον φωτισμό, νέα μελέτη φωτισμού με τα προτεινόμενα συστήματα τεχνολογίας LED και τέλος πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη που θα περιλαμβάνει το κόστος της επένδυσης για τα συστήματα LED καθώς και τον υπολογισμό του χρόνου απόσβεσης αυτής της επένδυσης.

Μπορείτε να πάρετε μία εικόνα της τεράστιας εξοικονόμησης που προσφέρουν τα συστήματα LED χρησιμοποιώντας τη φόρμα υπολογισμού εξοικονόμησης στο μενού της αρχικής σελίδας ή εναλλακτικά πατώντας "εδώ".

Είστε Τεχνική Εταιρία ή Κατασκευάζετε το Νέο σας Χώρο;

Εάν είστε τεχνική εταιρία κτιριακών έργων και ανακαινίσεων ή αν απλά κατασκευάζετε το νέο σας οικιακό ή επαγγελματικό χώρο, σίγουρα θα έχετε καταλάβει ότι η εγκατάσταση συστημάτων φωτισμού LED είναι πλέον μονόδρομος. Τόσο η χαμηλή κατανάλωση και η μεγάλη διάρκεια ζωής των συστημάτων LED όσο και το εξαιρετικό επίπεδο φωτισμού που παρέχουν δεν αφήνουν περιθώρια για διαφορετική επιλογή.

Η LEDCON σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού για αυτές τις περιπτώσεις. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή 3D μοντέλου και την πραγματοποίηση μελέτης φωτισμού για το βέλτιστο αποτέλεσμα του φωτισμού στο χώρο σας. Σας παρέχουμε πληροφορίες και απαιτήσεις για την ορθή ηλεκτρολογική εγκατάσταση και σας ενημερώνουμε για συνοδευτικά συστήματα διαχείρισης ενέργειας για την περαιτέρω εξοικονόμηση κατά την λειτουργία. Μπορούμε ακόμη να σας παρέχουμε μελέτη αρχιτεκτονικού φωτισμού για την ανάδειξη των κτιρίων σας. Και μία σημείωση, η εξαρχής εγκατάσταση συστήματος φωτισμού LED στο χώρο σας, καθότι δεν περιέχει την αντικατάσταση υφισταμένου συστήματος παραδοσιακού φωτισμού έχει ως και 35% μικρότερη περίοδο απόσβεσης του αρχικού κόστους!

Για να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας LED στον φωτισμό αλλά και την πλήρη γκάμα των υπηρεσιών μας επιλέξτε "Γιατί LED" από το αρχικό μενού ή εναλλακτικά πατήστε "εδώ".

Είστε Επαγγελματίας Χονδρικού ή Λιανικού Εμπορίου Συστημάτων Φωτισμού;

Εάν είστε επαγγελματίας χονδρικού ή λιανικού εμπορίου συστημάτων φωτισμού, επικοινωνήστε μαζί μας για να ερευνήσουμε μαζί όλους τους πιθανούς τρόπους για μεταξύ μας συνεργασία. Για να μάθετε περισσότερα για τις ευκαιρίες και τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε, ελέγξτε την κατηγορία "Γίνετε Συνεργάτης" στο αρχικό μενού ή εναλλακτικά πατήστε "εδώ".

Είστε ιδιώτης;

 Για εσάς, ο ιστότοπος της LEDCON μπορεί να σας παράσχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να γνωρίσετε την τεχνολογία LED στα συστήματα φωτισμού. Περιηγηθείτε στο site της LEDCON και γνωρίστε τα πλεονεκτήματα των συστημάτων φωτισμού LED. Μπορείτε να μας βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.